Sail of the Year: tot 25% korting! De beste Seabourn Cruise Aanbieding

Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Seabourn biedt voor een beperkte tijd, tot en met 29 februari 2024, hun exclusieve “Sail of the year” aan. Dit is je beste kans om in ultra-luxe te cruisen en te profiteren van aantrekkelijke prijzen. Alle Seabourn cruise aanbiedingen boek je voordelig bij AVD Travel.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

Tot 25% Korting op Geselecteerde Cruises
Korting tot en met 29 februari 2024
Tot $1,000 USD per Suite Scheepsboordkrediet

PROFITEER VAN DE BESTE SEABOURN CRUISE AANBIEDING EN VERWEN JEZELF IN 2024 MET EEN SEABOURN CRUISE.

  1. Tot 25% Korting op Geselecteerde Expeditie Cruises: Maak gebruik van kortingen tot wel 25% op speciaal geselecteerde expeditie cruises en tot 15% op ocean cruises.
  2. Tot $1,000 USD per Suite Scheepsboordkrediet: Boek vóór 31 januari 2024 en ontvang bovendien tot $1,000 USD per suite aan scheepsboordkrediet.

 

Onze Tip: gebruik je scheepsboordkrediet voor weelderige spa-behandelingen, samengestelde excursies aan wal, of een upgrade naar de exclusieve Reserve-wijnlijst van Seabourn.

De perfecte rederij voor liefhebbers van luxe cruises

Dit is een unieke kans om te genieten van de weelde van Seabourn Cruise tegen aantrekkelijke tarieven. Want Seabourn is een bij vele Belgen geliefde rederij van luxe cruises. Ontdek de meest bijzondere cruisebestemmingen aan boord van ultra-luxe schepen, waar een ontspannen en intieme sfeer, luxe accommodaties en persoonlijke service je verwachtingen overtreffen.

 

Wees er snel bij, korting is geldig tot eind februari

Maar wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts geldig tot eind februari 2024. Wacht niet langer en maak je klaar voor een onvergetelijke cruise-ervaring met Seabourn.

Let op: Aanbieding is onderhevig aan beschikbaarheid en voorwaarden. Contacteer ons om zeker te zijn dat je geniet van de beste voorwaarden aan de beste prijzen.

DE SEABOURN SAIL OF THE YEAR IS OP MEER DAN 600 VAARROUTES VAN TOEPASSING

Bezorg ons je cruiseswensen. We helpen u graag met het uitzoeken van de cruise die bij u past.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.

Krijg $300 boordtegoed op je cruisevakantie! Anniversary Sale van Holland America Line

Cruises Noord-Europa met Holland America Line: vertrek uit Nederland

Holland America Line: Have It All Premium Cruise pakket