Brussels Airport Services

thumb 17384 hero detail scaled 1 e1666862179958 - AVD Travel - Reisbureau Mechelen

Lounge pass

Comfort en ontspanning in de lounges

Wil je echt alles halen uit je verblijf op de luchthaven? Kies dan voor de ruimte en de rust van een Diamond Lounges in Pier A en Pier B.

Meteen lekker relaxen of nog even geconcentreerd doorwerken? Aan jou de keuze! Nog even genieten en je languit in de relaxstoelen nestelen met zicht op tarmac. Of in alle rust die urgente mails versturen met supersnelle wifi? Nog snel een voorbereidend overleg voor jullie businesstrip of juist het eerste drankje van een stressvrije vakantie?

Brussel AIrport Fastlane WEB - AVD Travel - Reisbureau Mechelen

Fast Lane Pass

Sneller door de veiligheidscontrole met je Fast Lane Pass

Kijk je uit naar een snelle passage door de veiligheidscontrole? Probeer dan de Fast Lane dienst – het is makkelijk en je bespaart tijd!
Geniet van meer vrije tijd en gemoedsrust met Fast Lane!

hero - AVD Travel - Reisbureau Mechelen

bTag

Neem eerst je tijd, daarna je bagage

Bevestig je bTag aan je bagage en blijf op de hoogte over waar en wanneer je ze mag verwachten. Ontvang meldingen van zodra je landt tot je bagage toekomt. Zo kan je rustig ontspannen en hoef je niet te wachten.

thumb 34527 shop concept overview - AVD Travel - Reisbureau Mechelen

Food & Drink Voucher

Ontdek en geniet van de smaken op Brussels Airport

Culinair genieten blijft een van de grootste geneugten die hand in hand gaan met reizen. Met een Food & Drink Voucher ga je op culinaire wereldreis, nog voor je het vliegtuig instapt. Ontdek exotische gerechten uit verre oorden of blijf dicht bij huis met Belgische klassiekers.

Shop online

Duty free winkelen kan al van thuis.

Duty free winkelen op Brussels Airport kan je ook al van thuis. Je kan producten reeds online bestellen, aan dezelfde voordelige prijzen. Zo ben je zeker dat je producten in stock zijn en hoef je op de luchthaven enkel maar je bestelling op te halen.
Brussels Airport online taxfree shopping WEB - AVD Travel - Reisbureau Mechelen