Opening Club Med Magna Marbella in Spanje

Bestemming(en):

Als officiële Club Med Corner was AVD Travel aanwezig op de inauguratie van het gloednieuwe luxe resort Club Med Magna Marbella in Spanje. Persoonlijk geverifieerd, alle Club Med ingrediënten zijn aanwezig: culinair genieten, mooie kamers, uitgebreide all inclusive formule, een ruim aanbod aan sporten (golf, tennis, padel, …), en natuurlijk een onevenaarbare ambiance.

Reisverslag

Categorie

Reisaanbieder

Door medewerker

Deel dit bericht

Club Med Magna Marbella is een volledige remake van hun laatste resort in Spanje, het land waar Club Med 70 jaar geleden nota bene het allereerste resort opende. Bekijk de opening van Club Med Magna Marbella in het filmpje hieronder.

Club Med Andalusië

Magna Marbella is de ideale uitvalsbasis om de culturele schatten van de regio te ontdekken zoals Ronda, Málaga, Córdoba en Granada. Je logeert tussen de kust en de Sierra Blanca te midden van een weids en groen gebied van maar liefst 14 ha. Perfect voor wie in alle rust wil vertoeven in de Andalusische zon, en genieten van de connectie met de natuur en qualitytime met het gezin.

Bakermat van padel

Fan van padel? Het is hier in Marbella dat het balletje van de raketsport uit Zuid-Amerika voor het eerst Europese grond raakte. Waar beter dan op de zes eigen padelbanen van Club Med Magna Marbella om ten volle van dit spel te genieten? Of haal je hart op tijdens andere sportieve activiteiten en must-try experiences zoals trapeze, trampoline, tennis, yoga, minigolf, zipline, beachvolleybal …

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.

Krijg $300 boordtegoed op je cruisevakantie! Anniversary Sale van Holland America Line

Cruises Noord-Europa met Holland America Line: vertrek uit Nederland

Holland America Line: Have It All Premium Cruise pakket