Luxury cruising met de Silver Nova

In augustus 2023 wordt de Silver Nova, het nieuwste schip van de Silversea familie, te water gelaten.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

Het nieuwe schip van Silversea, de Silver Nova, behoort momenteel tot één van de milieuvriendelijkste schepen ter wereld. Dit is mede mogelijk door het gebruik van een hybride aandrijving bestaande uit LNG brandstof, batterijen en een brandstofcel.

Omwille van de nieuwe aandrijftechnologie kan de Silver Nova gebruik maken van een horizontaal design. Hierdoor kunnen ze grote open ruimtes creëren en bredere glaspartijen voorzien. Dat maakt dat je vanop talrijke plaatsen kan genieten van het schitterende uitzicht. Een voorbeeld hiervan is het prachtige restaurant achteraan aan het schip.

Nog een must-do op het schip is het nemen van de lift. De lift heeft een volledig glazen zijwand aan de buitenkant van het schip, hierdoor krijg je het gevoel dat je over de golven zweeft.

Op het dek van het schip kan je het zwembad vinden. Een innovatie, aangezien de meeste schepen het zwembad in het midden van het schip positioneren. Het zwembad op het dek van de Silver Nova biedt als voordeel dat je steeds kan genieten van de prachtige views vanuit het zwembad. Daarbovenop is de Silver Nova het allereerste schip van de Silversea familie waarop je enkel balkon kajuiten kan vinden.

Begin 2023 werd het interieur en de publieke ruimtes voorgesteld aan het grote publiek. Met zijn 8 restaurants voor een capaciteit van 728 passagiers heb je ten allen tijd keuze in overvloed. Verkies je een vlugge hap of een luxe 5 gangen diner? Je zal altijd het juiste restaurant vinden op de Silver Nova. Nadien heb je keuze uit één van de 10 bars of lounges om de avond met een drankje af te sluiten. De Silver Nova biedt voor ieder wat wils.

De maiden voyage is halverwege de maand Augustus met een vertrek vanuit Venetië.
Wil jij graag het nieuwe schip in het echt bewonderen? Contacteer ons zodat wij, als official Silversea partner, één van de laatste plaatsen kunnen regelen.

Ook de rest van de vaarroute voor de komende 2 jaar is reeds gekend. We zullen dus zeker jouw droomroute vinden.

Silversea Nova exterior
Luxury cruising met de Silver Nova

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.

Reismagazine OpVakantie! vol reisinspiratie voor zomer 2024

14-Daagse Cruise Thailand, Cambodja en Vietnam met Seabourn

Sail of the Year: tot 25% korting! De beste Seabourn Cruise Aanbieding

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.