Groepsreis New York,Philadelphia & Washington

Prijs

€ 1699,0

Data

02/05/2024

Bestemming(en):

De skyline van New York is één van de beelden de je ooit in je leven zou moeten bewonderen. Op de 4 dagen ter plaatse laat de reisleider je deze stad zien, voelen én proeven! Over Midtown Manhattan tot Downtown en Harlem/ Bronx raakt u daarna niet meer uitgepraat.  De belevenissen in het authentieke Philadelphia en het politieke Washington geven u een prachtig beeld van het hedendaagse Amerika.

Eigen Begeleide Groepsreis

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

8 DAGEN/7 NACHTEN
WASHINGTON D.C. MONUMENT
DE ICONISCHE HARLEM STRATEN IN NEW YORK
FIFTH AVENUE NEW YORK

Reisprogramma

DAG 1
Amerika, hier komen we! We vertrekken ’s ochtends met een AerLingus-vlucht van Brussel naar New York (met een tussenstop in Dublin). Uw gids zal u opwachten op de luchthaven en u zult de groep ontmoeten.

Als u halverwege de middag in Newark aankomt, begint u aan een stadstour door de Big Apple. U zult meteen in de ban zijn van deze metropool. Samen genieten we van een diner in een Ierse pub voor het Empire State Building (optioneel).

Check-in in het prachtige Sheraton Parsippany Hotel 4 * (of gelijkwaardig).
DAG 2
Centrum NY / Hudson River / Ground Zero / Wall Street / Little Italy / Soho / Greenwich Village
Na het ontbijt vertrekken we voor onze 2 uur durende cruise.

Via de Hudson River maakt u kennis met de daken van Manhattan, Ellis en Governors Island en natuurlijk het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge (optioneel). Na dit avontuur vertrekken we met onze gids voor een begeleide wandeling die begint bij het indrukwekkende Ground Zero. We lopen verder naar Wall Street en komen aan het eind van Manhattan (Battery Park).

Daarna gaan we naar Little Italy voor de lunch in een typischItaliaanse trattoria waar de beroemde Caruso vroeger zong(optioneel).

De rest van de middag is vrij om op eigen gelegenheid de mooiewijken Soho en Greenwich Village te ontdekken. s Avonds diner in een bijzonder restaurant (optioneel) in de buurtvan Times Square en terug naar het hotel.

DAG 3
Midtown / Rockefeller Centre / Times Square
Na het ontbijt verlaten we het hotel en rijden we het indrukwekkende Manhattan binnen. Samen met de gids ontdekt u downtown New York: Central Park, Fifth Avenue, Times Square,Rockefeller Plaza en vele andere mythische plaatsen… soms met de bus, soms te voet.

Halverwege beklimmen we de 77 verdiepingen tellende Rockefeller Tower…(optioneel) met een VIP-pas. Mogelijkheid om New York te ontdekken vanaf de “Top of the Rock”: de panoramische brug van het Rockefeller Center die een adembenemend uitzicht over de stad biedt. Lunch in het meest authentieke lounge restaurant van New York (optioneel) In de namiddag is het eindelijk tijd om te gaan winkelen.

s Avonds diner op eigen gelegenheid met de mogelijkheid om als groep een van de Broadway musicals bij te wonen (optioneel). Aan het eind van de avond keert u terug naar het hotel.
DAG 4
Public Library / Grand Central Terminal / Harlem en de Bronx
Na het ontbijt vertrekken we voor een bezoek aan Grand Central Station en de New York Public Library. Daarna vertrekken we naar de mythische noordkant van de Big Apple. Onder leiding van onze ervaren gids verkennen we wijken die vroeger ontoegankelijk waren, zelfs voor de politie: Harlem en de Bronx. Een gospel show is gepland als deze tour op zondag wordt gedaan (optioneel). Na de lunch vertrekken we naar Philadelphia en komen rond 16.00 uur aan in ons hotel ‘Sheraton Suites’ voor de check-in. s Avonds maken we een bustour door Philadelphia en dineren we ineen plaatselijk beer brewery restaurant.(optie) Terug naar het hotel.

DAG 5
Philadelphia
Na het ontbijt verlaten we ons hotel om onze tour met de lokale gidste beginnen. Eerst met de bus, dan te voet. Alle belangrijke monumenten passeren de revue: de Liberty Bell en het stadhuis, het huis van Betsy Ross, Washington Park, China town en, natuurlijk, het Rocky-monument. Tijdens onze wandeling stoppen we voor een gratis lunch in de levendige Reading Market, waar u de beroemde kaassteak van Philly kunt proeven. Daarna bezoeken we Independence Hall. Dit is waar de geschiedenis van Amerika begon. Vrije namiddag om de verborgen hoekjes van deze stad te verkennen. Diner met de groep in een Italiaans restaurant (optioneel).

DAG 6
Washington DC
Vertrek naar Washington na het ontbijt. Vandaag beginnen we met onze lokale gids bij het Capitool om alle monumenten van Washington te voet te ontdekken via de Museum Mile. We eindigen onze wandeling bij het Witte Huis. Vrije middag voor een bezoek aan Washington of een van de vele musea waaronder het Space Museum. s Avonds wordt onze laatste gezamenlijke maaltijd aangeboden meteen prachtig zicht op de Potomac rivier(optioneel).

DAG 7
New York / België
Na het ontbijt bezoek aan Arlington Cemetery. Dan vertrek naar JFK luchthaven in New York met een stop voor de lunch halverwege. Vertrek naar België met uw nachtvlucht.

DAG 8
Washington/New York
s Morgens aangekomen in Zaventem.

Prijs

€ 1699,0

Met een vrijblijvend citypack van 439 euro waarmee alle excursies inbegrepen zijn.

Inbegrepen

INBEGREPEN IN PRIJS

 • Rondreis Brussel – New York – Washington- Brussel inclusief bagage
 • Luchthaventaksen
 • 3 overnachtingen met ontbijt in het Sheraton 4**** hotel
 • 2 overnachtingen met ontbijt in het Sheraton Suites in Philadelphia
 • 1 overnachting met ontbijt in Holiday Inn 4**** in Washington (of gelijkwaardig)
 • 1 nacht in het vliegtuig Alle transfers per bus
 • Alle in het programma vermelde excursies
 • De gidsen
 • Reisdocumenten met gedetailleerde kaart
 • Kaart van Manhattana

Niet inbegrepen

 • Dranken en persoonlijke uitgaven
 • Broadway Musical $115
 • Toeslag eenpersoonskamer 349 € pp
 • Toestemming vereist om de VS binnen te komen (ESTA)
 • Verzekering (annulering / bijstand / enz.)
 • Alle tickets en maaltijden (optioneel) in het programma
Groepsreis New York,Philadelphia & Washington

Data

02/05/2024

Prijs

€ 1699,0

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.

Krijg $300 boordtegoed op je cruisevakantie! Anniversary Sale van Holland America Line

Cruises Noord-Europa met Holland America Line: vertrek uit Nederland

Holland America Line: Have It All Premium Cruise pakket

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.