Groepsreis Londen met Harry Potter beleving!

Prijs

€ 299,0

Data

15/12/2023 & 05/04/2024 & 27/09/2024

Bestemming(en):

Op deze 3-daagse reis combineren we de gezellige drukte en charme van Londen met de magische verhalen van Harry Potter. We bezoeken de highlights van Londen en dompelen je onder in de studio's van Warner Bros waar je oog in oog komt te staan met de vreemdste wezens die ontsproten zijn aan de fantasie van J.K. Rowling. Een must voor echte Harry Potter fans!

Eigen Begeleide Groepsreis

Categorie

Deel dit bericht

Scroll snel naar

In 't kort

3 DAGEN 2 NACHTEN
MILLENNIUM BRIDGE
LONDON EYE
ST PAUL’S CATHEDRAL

Reisprogramma

DAG 1

België / London
Vertrek ’s morgens vroeg (bijzonderheden worden u op voorhand meegedeeld) vanuit België. De overtocht gebeurd met de Euro shuttle of ferry. Aangekomen in Folkestone, rijden we door het graafschap Kent naar de Londense voorstad Greenwich.

In Greenwich zullen we van buitenaf het planetarium ontdekken samen met de Greenwich Observatory, beroemd om de 0 meridiaan. We lunchen op de overdekte markt en maken een cruise op de Theems (optioneel) gebruik om de belangrijkste historische monumenten van de stad te bewonderen: Big Ben,London Tower, Shakespeare’s Globe Theater, London Eye, StPaul’s Cathedral, enz.

Aangekomen in Westminster, gaan we van boord in het prestigieuze hart van Londen, waarna we onze wandeling voortzetten naar Piccadilly Circus.

Er zijn 2 opties voor u beschikbaar:
1/ Vrije tijd om te winkelen en het centrum van Londen teverkennen.
2/ Vertrek naar “The making of Harry Potter” studio’s ( bezoek van minimum 3 uur).

Terugkeer voor iedereen per bus naar het Sheraton Skyline **** (ofgelijkwaardig).

Check-in in het hotel en dinerbuffet (optioneel).
DAG 2
London
Vanaf 07:30: ontbijt in het hotel (Engels buffet).
Vertrek naar Windsor. Een stad gebouwd rond het grootste bewoonde kasteel ter wereld, Windsor Castle. In het weekend verblijft de koning hier regelmatig. U hebt de mogelijkheid om dit gebouw te bezoeken (facultatief).

Na de lunch (facultatief) gaan we een andere kant van Londen ontdekken: het winkelparadijs. Ontdek de beroemde winkel”Harrods” en de levendige Bond Street, Regent Street en OxfordStreet, evenals de overdekte markt van Covent Garden. Maar er is ook de Portobello Road in Notting Hill, of het Tate Modern Museum.

s Avonds dineren we in een leuk restaurant in de stad (vrij). Terugkeer naar het hotel in de late avond.

DAG 3
London / België
Vanaf 07:30: Engels ontbijtbuffet.

09h00: Bezoek aan het beroemde wassenbeeldenmuseum, Madame Tussauds (facultatief), het eerste wassenbeeldenmuseum dat werd opgericht. Tegenwoordig zijn er wassenbeeldenmusea in vele steden over de hele wereld, maar Londen is het originele museum… Het stelt beroemdheden in was tentoon. Het lijkt meer echt dan leven… alle topberoemdheden van de wereld zijn er.

12:30 uur: Vertrek naar Camden Town. Een wijk die bekend staat om zijn vele vlooienmarkten. Een mekka voor zogenaamde “alternatieve”culturen. Kleurrijke atmosfeer.

Om ongeveer 15.00 uur: vertrek uit London en terugreis via deEurotunnel of ferry. Terugkeer naar België en aankomst laat in de avond (+/middernacht).

Prijs

€ 299,0

Met optioneel city pack 119 pond

Optioneel het bezoek aan de Harry Potter Studios 80 pond

Groepsreis Londen met Harry Potter beleving!

Data

15/12/2023 & 05/04/2024 & 27/09/2024

Prijs

€ 299,0

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.

Krijg $300 boordtegoed op je cruisevakantie! Anniversary Sale van Holland America Line

Cruises Noord-Europa met Holland America Line: vertrek uit Nederland

Holland America Line: Have It All Premium Cruise pakket

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.