Exclusieve wellnessvakantie in Club Med Val d’Isère met Amandine de Paepe

Bestemming(en):

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

13 tot 20 juli 2024
Club Med Exclusive Collection Val d'Isère
Exclusieve wellnessvakantie
Lezingen door Amandine De Paepe
Unieke ervaring van ijsbaden, georganiseerd door Caroline Arditti
Begeleide yogalessen met Heberson Oliveira

Samen organiseren ze van 13 tot 20 juli 2024 de Power Up Week, een exclusief health & wellness retreat in Club Med Exclusive Collection Val d’Isère. Dit retreat belooft een unieke ervaring te worden, gericht op preventieve gezondheid en holistisch welzijn.

Power Up Week combineert de voordelen van de bergen met de kracht van Insentials voedingssupplementen om het beste in jezelf naar boven te halen. Om deze wellnesservaring nog te versterken, krijg je bovendien de kans om te genieten van de unieke ervaring van ijsbaden, georganiseerd door Caroline Arditti, en de hele week lang zal Heberson Oliveira je begeleiden bij zijn yogalessen.

Laad je batterijen op tijdens deze exclusieve wellnessvakantie!

In een notendop

  • Een geleide wandeling door Amandine De Paepe, inclusief een blotevoetenwandeling om één te worden met de natuur, met adembenemende uitzichten.
  • Yogaprogramma’s gedurende de hele week onder leiding van Herberson Oliveira zelf, waarbij de fysieke en emotionele voordelen van yoga op hoogte worden ervaren, zodat je het meeste uit je verblijf in de bergen kunt halen.
  • Lezingen door Amandine De Paepe over onderwerpen als “Hoe je stofwisseling een boost te geven” en “Schoonheid weerspiegeld door de lever”, om iedereen te helpen zijn lichaam beter te begrijpen.
  • De Ice Bath ervaring onder leiding van Caroline Arditti, een holistische ervaring van 1u30 tot 2u met talrijke voordelen voor lichaam en geest die door de wetenschap en de medische wereld zijn bevestigd: versterking van het immuunsysteem, minder ontstekingen, betere slaapkwaliteit, grotere weerstand tegen stress, meer energie en uithoudingsvermogen, een gevoel van welzijn en ontspanning (effect zichtbaar tot 8-10 dagen).

 

 

Power Up – Dit kan je verwachten

Insentials is een innoverend, gerenommeerd merk van hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde vitamines, waarbij de nadruk ligt op preventieve gezondheid en een evenwichtige lifestyle. Het merk streeft ernaar om vitaminetekorten in een vroeg stadium aan te pakken, zodat hedendaagse klachten als vermoeidheid, hormonale disbalans en snelle huidveroudering vroegtijdig worden gecounterd, met als doel een energiek en gezond leven op lange termijn te bevorderen.

Bij Club Med staat het welzijn van zijn gasten altijd centraal. Tijdens de Power up Week, kunnen gasten deelnemen aan inspirerende keynotes, yogalessen, ijsbaden en begeleide wandelingen door de adembenemende omgeving van Val d’Isère. Daarenboven kunnen ze genieten van exclusieve goodies.

“Ik kijk ernaar uit om dit health & wellness retreat te organiseren in samenwerking met Club Med Exclusive Collection Val d’Isère,” vertelt wetenschapper Amandine De Paepe. “Ons doel is om deelnemers te sensibiliseren over het belang van preventieve gezondheid en hen concrete tips en inzichten aan te reiken om moeiteloos een evenwichtiger en gezonder leven te leiden.”

Bonus

Op het programma staan ook Yoga- en Vibhava Yoga-sessies onder leiding van Heberson Oliveira, een van de toonaangevende hedendaagse yogameesters. Zijn methode, Vibhava Yoga, omvat een harmonieuze yogastijl waarin ontspanning, concentratie en ademhaling centraal staan. “Het is een allesomvattende en zeer toegankelijke benadering die je leert beter te ademen, te ontspannen, je te concentreren en je spieren en gewrichten te activeren door middel van bewegings- en ademhalingsoefeningen,” aldus de bedenker van de methode, Heberson Oliveira.

Als kers op de taart biedt Caroline Arditti, wellnesscoach, auteur, creativiteitsexpert en oprichter van de Paris Ice Club, een unieke Ice Bath-ervaring aan, waarbij je jezelf uitdaagt om de kou te trotseren. “Wat mij drijft? Mensen verzorgen met originaliteit en creativiteit!” vertelt Caroline Arditti. “Dus toen het team van Club Med mij vertelde over de Power Up Week, greep ik mijn kans. Deze ijsbadervaring in het bijzijn van welzijnsexperts begeleiden in zo’n buitengewone setting was voor mij vanzelfsprekend een ja: het is een perfecte match!” Volgens de Wim Hof-methode, waarvoor ze gecertificeerd is, dompel je jezelf onder in ijskoud water en ontdek je de onverwachte kracht van een juiste ademhaling.

De sessie is opgedeeld in 3 delen:

  • Introductie tot de Wim Hof-methode en de voordelen van ademhaling en kou
  • Begeleide ademhalingsoefeningen, fysieke en mentale voorbereiding
  • Onderdompeling in het ijsbad, gevolgd door een recupsessie en een gezamenlijk uitwisselingsmoment.

 

 

Val d’Isère, de ideale backdrop

Voor deze allereerste Power Up Week is Club Med Exclusive Collection Val d’Isère de gedroomde bestemming. Meren, gletsjers, alpenweides… Het volstaat om even rondom zich te kijken om te beseffen wat een voorrecht het is om in deze weergaloze omgeving te verblijven.

Wetenschappelijk onderzoek toont bovendien aan dat de bergen de anti-stress-bestemming bij uitstek zijn. De frisse, pure berglucht brengt rust en ontspanning, en werkt verkwikkend. De weldaad van de zon, de wijde natuur en de grote hoogte… Wetenschappers zijn het erover eens: de bergen hebben een positieve invloed op onze gezondheid.*

Daarnaast onderging dit Resort recentelijk een transformatie tot het allereerste Club Med Exclusive Collection Resort in de Franse Alpen. De lat ligt nog hoger in de Exclusive Collections. Geniet van meer plaats, meer comfort, meer privacy en meer gepersonaliseerde services. Uiterst comfortabele kamers, een privé-lounge, elke dag kleine attenties en een conciërgeservice.

Naast het Power Up Week programma, biedt het Resort tal van andere mogelijkheden. Van adembenemende bergtoppen tot bruisende valleien, hier beleef je in één dag een rollercoaster van emoties en indrukken. Start je ochtend met een verkwikkende wandeling tussen de hoogste bergpieken, test ’s middags je grenzen af tijdens een sessie white water sports in de vallei, en sluit de dag af met een gezellige barbecue onder de sterrenhemel.

 

 

Zorgeloos feesten

Al van bij het prille begin weet Club Med dat het uiteindelijk bovenal om gezelligheid, gastvrijheid en samenhorigheid draait. Als geen ander weet Club Med hoe een feestje te bouwen. Ook die pijler van Club Med spreekt Amandine De Paepe. Want de boog kan niet altijd gespannen staan. Een evenwichtige levensstijl is slechts haalbaar als een uitspatting af en toe toegestaan is.

Uiteenlopende happenings beloven leven in de brouwerij te brengen tijdens de Power Up Week. Het programma staat bol van de creativiteit met creatieve workshops, een champagneaperitief na een dag hiken, liveconcerten, dj-sets en animaties. ’s Avonds is het grote terras dé plek voor een hapje en een drankje. En na het diner? Nog rustig een allerlaatste glas of gelijk richting de dansvloer om de dag in schoonheid af te sluiten.

Kortom, dit health & wellness retreat in Club Med Exclusive Collection Val d’Isère belooft een unieke ervaring, waar gasten de kans krijgen om te ontspannen, zichzelf te verwennen en te investeren in hun welzijn en gezondheid. Met deze Power Up Week toont Club Med eens te meer dat het blijft innoveren op elk vlak, en de hedendaagse definitie van welzijn binnen onze drukke levensstijl weet te vertalen naar een ontspannende en verrijkende vakantie.

PRIJSINFORMATIE
Exclusieve wellnessvakantie in Club Med Val d’Isère met Amandine de Paepe

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.

Krijg $300 boordtegoed op je cruisevakantie! Anniversary Sale van Holland America Line

Cruises Noord-Europa met Holland America Line: vertrek uit Nederland

Holland America Line: Have It All Premium Cruise pakket

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.