Club Med Val Thorens Sensations

Bestemming(en):

In het hart van Les 3 Vallées beleeft u een unieke vakantie vol ski- en après-ski plezier in een schitterende omgeving. Dit nieuwe design wintersportresort zal u verrassen door al haar luxe en comfort.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

Genieten van het adembenemende panorama
De drie terrassen van het Resort baden in het zonlicht.

Bij het ontwerpen van het Resort werd er vooral op gelet dat de gasten kunnen genieten van het adembenemende panorama. De kamers bieden uitzicht op de bergen en het skigebied en zijn voorzien van grote schuiframen die veel daglicht binnen laten. De drie terrassen van het Resort baden in het zonlicht.

Val Thorens Sensations ziet er helemaal anders uit dan de overige gebouwen in dit skigebied. Het gebouw heeft een krachtige identiteit dankzij de hoekige lijnen, de grote glaspartijen van het atrium en de contrasterende materialen (hout, natuursteen, staal en glas). De felle kleuren op de voorgevel geven het Resort een vrolijke toets en leggen de link naar de interieurinrichting.

De gemeenschappelijke ruimten hebben een warme uitstraling en de frisse, felle kleuren accentueren de natuurlijke materialen (hout, natuursteen) en de industriële materialen (glas, staal, gepolierd beton). Er worden ski- en snowboardlessen aangeboden vanaf 12 jaar

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.

Reismagazine OpVakantie! vol reisinspiratie voor zomer 2024

14-Daagse Cruise Thailand, Cambodja en Vietnam met Seabourn

Sail of the Year: tot 25% korting! De beste Seabourn Cruise Aanbieding