Anders Dan Anders

Nieuwe en vernieuwde bestemmingen bij Anders Dan Anders

De Anders Dan Anders (ADA) reizen blijven geen enkel jaar hetzelfde. Dat kan niet en dat willen ze ook niet. Zo kwamen er een aantal bestemmingen bij en goten ze een aantal reizen in een nieuwe jasje. Hopende zo de reizigers opnieuw te verbluffen met hun volledig georganiseerde groepsreizen. Ontdek de bestemmingen waarvan je het programma even moet herbekijken. Enjoy!

Voor meer informatie over deze reizen kan je bij ons op kantoor terecht, via mail aan info@avdtravel.be en op www.andersdananders.be/reizen.Attachment(s)

ada_zuidafrika

NIEUWE BESTEMMINGEN

Colombia

Beleef een 14-daagse rondreis door Colombia waarbij je een authentieke koffiefinca, het archeologisch park San Agustin & Cartegena, de mooiste stad van Colombia bezoekt. Wat maakt deze reis uniek? Vooraleer de werkelijke ADA reis begint, krijg je de kans om vijf dagen Los Llanos te verkennen. Deze reis kan je dus verlengen door voor de reis alvast een aantal dagen de prachtige thuishaven van meer dan 100 zoogdieren en 700 soorten vogels te bewonderen.

Japan & Zuid-Korea

Een unieke twee-landencombinatie komt aan bod tijdens de 15-daagse rondreis door Japan & Zuid-Korea. Je bezoekt de grootste vismarkt van Zuid-Korea, vertoeft aan de grens met Noord-Korea, bezichtigt de handelspost Nagasaki, UNESCO Werelderfgoed Gunkanjima, actieve vulkanen & warmwaterbronnen in Kyushu, Japan. Leuk om te weten: halverwege de reis, slaap je in de typische ryokan Miyamasanso, waar je je volledig kan ontspannen.

Maleisië & Singapore

Kleurrijke vogelsoorten, de laaglandjungle in Taman Negara, het Nevelwoud van Mount Brinchang & de theeplantages van de Cameron Highlands; het is maar een beknopte opsomming van de highlights die je tijdens de 15-daagse rondreis door Maleisië & Singapore zal bezoeken. In deze gastronomische smeltkroes is er voor ieder wat wils!

Zuid-Afrika

Laat je niet misleiden door het bezoek aan de vallei van de verlatenheid. Tijdens de 13-daagse rondreis door Zuid-Afrika, zal je je allesbehalve verlaten voelen. Zalig rondstruinen in de groene tuinroute, de Mediterrane wijnlanden & Camdeboo National Park, waarna je verblijft in zorgvuldig geselecteerde accomodaties. De reis eindigt in schoonheid met twee overnachtigen in het Victoria & Alfred hotel, uitstekend gelegen aan het levendige Waterfront.

VERNIEUWDE BESTEMMINGEN

IJsland

In plaats van een zomer in Ijsland, kiezen we er dit jaar voor om Ijsland in de winter te ontdekken tijdens een 8-daagse rondreis. Zo hebben we nog meer kans om het adembenemende noorderlicht te bewonderen.

Indonesië

De 20-daagse reis door Indonesië heet vanaf nu Taman Eden. De vorige naam, Indonesia-X, wekte bij velen de indruk dat deze reis voor de sportieve reiziger is, maar deze reis beleef je eigenlijk in alle comfort & is allesbehalve intensief. Zo is deze reis voor elke reiziger geschikt.

Thailand

Voor de reiziger die terugkeert naar Thailand is de 15-daagse rondreis Mystieke Lotus een aanrader. Dankzij deze reis verken je het mysterieuze zuiden, waardoor je reis spectaculair wordt.

Openingsuren

Maandag t.e.m. zaterdag
9:30u - 12:30u
13:30u - 18:00u
zondag gesloten

Op de hoogte blijven?