Ontdek tijdens de prachtige island hopping de grote diversiteit die Griekenland jullie te bieden heeft.

Griekenland - Essential greece

 Een volledig op maat gemaakte Islandhopping in Griekenland.

 

Hierbij stellen wij jullie graag een prachtige à la carte rondreis voor op de eilanden Mykonos, Tinos, Andros en eindigen we in Athene.

Het verkennen van de Cycladen van het ene naar het andere onbekende eiland.

deze is nog volledig naar wens aan te passen zodat deze 100% naar jullie wens is.Dag 1 – 2 Mykonos
Vlucht van Brussel Mykonos via Athene.

Mykonos is een van de populairste eilanden van de Cycladen. met mooie zandstranden, leuke winkeltjes in een wirwar van witte straatjes en een bruisend nachtleven. Enkele van de mooie bezienswaardigheden zijn het witte Panagia Paraporitani kerkje, de kunstenaarswijk Klein Venetië of de 16de eeuwse molentjes, enkele zaken die je zeker niet mag missen. Een echte aanrader is: een excursie  naar het nabijgelegen eilandje Delos met zijn belangrijke archeologische vindplaatsen.

Dag 3 – 4 Tinos
Met de ferry naar Tinos.

Op het bergachtige Tinos vind je meer dan 50 dorpjes en meer dan 1.000 kerkjes! Het is dan ook een gekend bedevaartsoord door de kerk van de Heilige Maria. Nog een typisch kenmerk van Tinos zijn de meer dan 600 duiventillen. Deze zijn soms 3 verdiepingen hoog. Maar buiten dit alles vind je er ook prachtige stranden.

Dag 5 – 6 Andros
Met de ferry naar Andros.

Het meest noordelijke eiland van de Cycladen is een echt autentiek eiland met weinig buitenlandse toeristen. De locals (Atheners) komen er graag in het weekend naartoe om er te genieten van de rust. In de hoofdstad Chora wordt de Cycladische stijl gecombineerd met de neoklassieke stijl. Je hebt hier mooie stranden en prachtige voorgestelde wandelingen.

 

Dag 7-8 Athene
Met de ferry richting Athene en een privetransfer naar uw hotel.

Hier kan je de stad ontdekken door te flaneren in de gezellige Monastiraki wijk of de hippe Psiri wijk waar je de leuke restaurantjes terug vindt, winkels en kunstgalerijen. De Acropolis met zijn museum, het Nationaal Archeologisch museum en de levendige Plaka wijk mogen zeker niet ontbreken.

Dag 9 Athene – Brussel
Transfer tot de luchthaven voor de terugvlucht naar België.

Openingsuren

Maandag t.e.m. zaterdag
9:30u - 12:30u
13:30u - 18:00u
zondag gesloten

Op de hoogte blijven?