Su Gologone Experience Hotel **** Sardinië

mei 2019

Peppeddu Palimodde en zijn vrouw Pasqua openden Su Gologone in de jaren 60. Hun dochter, de getalenteerde kunste­nares Giovanna, heeft met passie en creati­viteit het interieur verrijkt met eigen creaties, maar ook met werken van andere Sardische kunste­naars. Het hotel bezit een van de belangrijkste privécollecties op het eiland.

Ligging

heerlijk rustig, tussen de wijn- en olijfgaarden. Op 2 km van de hoofd­weg, op 6 km van Oliena en op wandelafstand van de Su Gologonebron, de grootste van Sardinië. Dit authentiek stukje Sardinië biedt een schat aan cultuur en oude tradities. De zandstranden van Cala Gonone liggen op 26 km.

Faciliteiten

de tuinen, de romantische terrasjes, de warmte en gastvrijheid zijn fantastisch! Overal lokale kunstwerken. Receptie (24 uur), gratis wifi. Diverse bars, o.m. de Bar Tablao met aansluitend de Champagnotèque, uitkijkend op de Supramonte, het Terrazza dei sogni (terras van de dromen) en het Terrazza dei desideri (terras van de wensen). 4 Restaurants: traditionele keuken, focacceria Il nido del Pane (vanaf mei, 2x/week), Sa Horte de su re (typisch Sar­dische avond 2x/week) en I Taglieri (streek­producten geserveerd op een houten plank, 3x/week). Wijnkelder, bibliotheek met internethoekje (gratis), yoga, massages, behandelingen en kapper (betalend). Buitenzwembad met 2 bubbelbaden, poolbar Gazebo (mei-september), gratis ligstoelen, parasols en hand­doeken. Botteghe d’Arte met kunstateliers (demonstraties en creatieve workshops) en winkeltjes (10% korting). Er is zelfs een 'Cinema under the stars'. Excursies per jeep, quad, fiets, kano, te paard,... (betalend).

       

      

Openingsuren

Maandag t.e.m. zaterdag
9:30u - 12:30u
13:30u - 18:00u
zondag gesloten

Op de hoogte blijven?