5 onmisbare tips voor een geslaagde cruise op maat

september 2018

 

De knoop is doorgehakt: u gaat deze zomer op cruise! Of dit nu uw eerste keer is of niet, het is sowieso een bijzondere belevenis die een goede voorbereiding vraagt. Aangezien AVD Travel nauw samenwerkt met heel wat verschillende touroperators die cruises aanbieden, geven wij hier enkele tips die u op weg kunnen helpen om de perfecte cruise te vinden!

  

1. Voor de eerste keer op cruise?

U wil heel graag voor de eerste keer op cruise maar weet niet waar u terecht kan en welke cruise het best bij u past? Dan zal onze touroperator MSC Cruises u ongetwijfeld de beste oplossing kunnen bieden! MSC Cruises is marktleider in het Middellandse Zeegebied en biedt daardoor een uitstekende service aan. Ze bieden cruises aan doorheen het hele jaar en zetten zich bovendien sterk in op vlak van maatschappelijke verantwoord ondernemen. 

2. Samen met uw kinderen op cruise?

Voor wie zijn kinderen meebrengt op cruise, raden wij onze partner MSC Cruises opnieuw sterk aan. Hun schepen zijn zowel geschikt voor volwassen koppels en singles als voor families met kinderen. Ook kunt u perfect terecht bij NCL of Royal Caribbean: beide touroperators zijn ideaal voor jonge gezinnen.

3. Bent u een ervaren cruiser en weet u helemaal wat u wil?

Classix Cruises is een Belgische distributeur van het betere cruise product en dus een echte aanrader voor een ervaren cruiser zoals u. Heeft u zin om te feesten, dan biedt Classix Cruises u tal van funschepen aan. Voor diegenen die eerder op zoek zijn naar een cultuurcruise waar de bestemming primeert, hebben zij ook een mooi aanbod. Daarnaast hebben zij voor de avonturiers onder ons speciale schepen waarmee men op prachtige expedities kan gaan.

4. Wil u verzekerd zijn van een luxecruise met alles erop en eraan?

U bent ondertussen al een fervente cruiser en u houdt er wel van om extra verwend te worden op vakantie? Dan kunt u zeker terecht bij Seabourn. Seabourn biedt een enorm breed scala aan ultraluxe cruises en vaart naar de populairste bestemmingen. Aan boord worden de gasten bediend door een met awards bekroonde bemanning, met een persoonlijke en oprechte gastvrijheid.

Ook Oceania biedt een groot assortiment aan prachtige luxecruises: de combinatie van een zeer hoog niveau van gastronomie en bediening met de losse, informele sfeer zorgt ervoor dat uw cruise steeds tot in de puntjes in orde is.

Daarnaast kunnen wij u ook Regent aanraden. Regent staat voor extreme verwennerij met een persoonlijke (all-inclusive) service die verzorgd is tot in de puntjes. De ultieme luxe van de suites evenaart zonder moeite die van de beste hotels aan land. 

5. Houdt u van een partijtje golf tijdens uw cruise?

Tot slot hebben wij ook enkele tips voor wie tijdens zijn vakantie graag gaat golfen. Onze partners VIP, Pegase en Club Med dragen hier allemaal hun steentje bij. Bent u fan van het Turkse Antalya of verkiest u toch eerder Tenerife? Zij zoeken voor u de perfecte cruise. Bij elk van deze touroperators mag u trouwens gratis uw golfzakken meenemen!

Contacteer ons voor meer informatie en boekingen via info@avdtravel.be.

 

Openingsuren

Maandag t.e.m. zaterdag
9:30u - 12:30u
13:30u - 18:00u
zondag gesloten

Op de hoogte blijven?